Sang til din store dag

Jeg elsker at bidrage med musik til en særlig dag, og det kan gøres på så uendeligt mange måder. Jeg går langt for at lytte til og opfylde dine ønsker – og bidrager gerne med min erfaring fra andre selskaber.

“Her er en sang” af Sebastian. Vokal: Louise Holst, Båndløs bas: Jesper Frost Bylling

Jeg optræder til

 • Vielser
 • Bryllupsfester
 • Sølvbryllupper og guldbryllupper
 • Konfirmationer
 • Runde fødselsdage
 • Begravelser og bisættelser
 • Og måske en anden helt særlig fest?

Jeg kan optræde alene, eller tage en eller flere musikere med – formatet er helt op til dig. Når jeg optræder alene tager jeg mit klaver med, og synger til. Når jeg optræder med andre musikere er mulighederne mange – jeg kan f.eks. tage en guitarist med, eller en hel rytmegruppe, hvis der skal danses. Mulighederne er mange, og det vigtigste er, at vi sammen finder den rigtige løsning for din fest og dit budget.

Jeg tager gerne imod sangønsker, og tilpasser også gerne en eller flere sange til en særlig lejlighed. Jeg kan også komme med forslag, hvis du er på bar bund, midt i planlægningen.

Har du brug for idéer? Så kig med her:

 • Songbird – Fleetwood Mac
 • Overgir Mig Langsomt – Mads Langer
 • Perfect – Ed Sheeran
 • Isn’t She Lovely – Stevie Wonder
 • At Last – Etta James
 • Lyse Nætter – Alberte
 • Your Song – Elton John
 • Right Next to the Right One – Tim Christensen
 • Make You Feel My Love – Adele
 • 1 + 1 – Beyoncé
 • Jeg Elsker Dig – Lau Højen
 • Du er – Søs Fenger
 • Here Comes the Sun – Norah Jones
 • Säg det igen – Lisa Nilsson
 • Shallow – Lady Gaga & Bradley Cooper
 • Love Me Like You Do – Ellie Goulding
 • I Will Always Love You – Whitney Houston
 • Hvad nu hvis – Alex
 • Magi i Luften – Halberg/Larsen
 • Hjem – Sanne Salomonsen
 • Drømmeland – Mads Langer
 • Her er en sang – Sebastian
 • Om lidt – Kim Larsen
 • Stjernefart – Shu-Bi-Dua
 • Svantes Lykkelige Dage
 • I skovens dybe stille ro
 • Du kom med alt det der var dig
 • Linedanser
 • Livstræet

Hvad får jeg, når jeg booker en professionel musiker til min dag?
Du får selvfølgelig min ekspertise, erfaring, vejledning, og musikken, som du har bestilt – i høj kvalitet. Derudover tager jeg alt det gear med der skal bruges til jobbet – hvilket ofte er PA-anlæg (højtalere), mixer, klaver, mikrofon og diverse kabler. Jeg sørger for at sætte gearet op på et tidspunkt som forstyrrer mindst muligt, så alting er klar til festlighederne, og så du/I kan nyde dagen og indslaget i fulde drag. Jeg tager også gearet ned på et tidspunkt, der forstyrrer mindst muligt. Du får sangen(e) tilpasset til lige præcis din dag. Du får professionel booking, med kontrakt, der sikrer dine rettigheder, så du roligt kan give mig alt ansvaret for, at musikken spiller – og så du kan fokusere på alt det andet, der formentligt skal klares før festen, med ro i maven. I nogle tilfælde skal der kommunikeres med en præst, en kirketjener eller en toastmaster – og det er også en del af mit job, således at dagen og bookingforløbet bliver så nemt for jer som muligt, og så I får, hvad I ønsker.

Priser
Grundpris 2.500 kr. pr. musiker

Grundprisen afspejler gældende tarif, altså minimumslønnen, jf. Dansk Musiker Forbund, og den dækker både forsikring af gear, slidtage på bil, pension, feriepenge, øvetid, arbejdstid og administration. Afhængigt af hvorhenne i landet jobbet ligger kan der komme kørselstillæg oven i prisen. Prisen kan varierer afhængigt af, hvor meget I ønsker jeg skal spille, så kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud – eller hvis I har spørgsmål herom.

Jeg glæder mig til at bidrage med musikken til jeres fest!

Underevisningen finder sted ved

Jægergårdsgade 156L,
8000 Aarhus C

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål, eller for booking

kontakt@louiseholst.dk
+45 28 93 07 87

© 2022 by Louise Holst