Behandling

Manuel behandling og strube-massage

Fundamentet for god sangteknik er en fri krop

Uagtet om man har god sangteknik eller ej, vil stemmen blive påvirket af spændinger i strube, nakke, brystkasse, mave, lænd og bækken. Ja, selv spændinger i fødderne kan påvirke stemmens bevægelighed.

Manuel behandling

Derfor tilbyder jeg manuel behandling, en kropsbehandling på briks, der særligt fokuserer på at forbedre stemmens bevægelighed. Behandlingen er udviklet med inspiration fra både fysioterapien og fra body-SDS. Kroppen kan rumme spændinger, der ligger både dybt og overfladisk – fra ældre traumer eller fra nyligt opstået stress. Begge dele behandles med tryk, stræk og pulsering af spændt muskulatur.

Strubemassage

Strubemassagen går ofte hånd i hånd med kropsmassagen, da krop, sind og stemme hænger unægteligt sammen. Med denne masserer og strækker jeg spændinger omkring kæben, nakken, svælgsnører, tungerod og vagus-nerven. Jeg holder i løbet af behandlingen øje med placeringen af din strube og dens bevægelighed, og om der er særlige områder, der trænger til ekstra omsorg.

Skal du til behandling?
Mød op i løstsiddende tøj, som du kan bevæge dig i. Hav en varm trøje med, til hvis du skulle fryse bagefter. Drik godt med vand efter behandlingen.

Underevisningen finder sted ved

Jægergårdsgade 156L,
8000 Aarhus C

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål, eller for booking

kontakt@louiseholst.dk
+45 28 93 07 87

© 2022 by Louise Holst